Автомобилът представлява сериозна придобивка в живота на всеки човек и домакинство. Абсолютно

...
Автомобилът представлява сериозна придобивка в живота на всеки човек и домакинство. Абсолютно
Коментари Харесай

6 лесни съвета как да предпазим автомобила си от кражба!

Автомобилът съставлява сериозна придобивка в живота на всеки човек и домакинство. Абсолютно явно е, че никой не желае да го загуби заради крадци на коли. За страдание, тъжната статистика демонстрира, че този тип кражби не понижават.

Можем ли по някакъв метод да се защитим? Отговорът на този въпрос е да, можем, написа Блиц.

1. Идентификационен номер на автомобила



Много потребно решение.

Услугата за слагане на идентификационния номер на автомобила не е доста скъпа и не лишава доста време. Най-добре е да извършите маркировката върху предното стъкло. Стойността на такава кола в очите на похитителите незабавно пада, тъй като ще се срещнат с допълнителни проблеми при реализацията.

2. Видео детегледачка - бебефон



Ще възвърне справедливостта.

Можете да инсталирате бебефон в колата. Този способ не ви защищава от кражба на колата, само че (най-вероятно) доста опростява търсенето на похитителите от страна на полицията. Като съществена мярка за отбрана, методът не работи, само че ще помогне за възобновяване на справедливостта

3. Аларма



Алармата не би трябвало да се подценява.

Надеждната и мощна алармена система освен може да раздразни съседите. Тя може също да изплаши множеството крадци, които няма да посмеят да се забъркат с издаваща сходни звуци машина, тъй като в случай че всичко се случи пред дома и то през нощта сигурно някой ще види какво става там.

4. Завъртяни колела



Важно дреболия.

Много значимо предписание за паркиране - постоянно завъртете колелата на едната страна. Когато се краде кола е значима скоростта скоростта на престъпния развой. Необходимостта от дълго превръщане на колелата и осъществяване на спомагателни маневри може да изплаши даже и най-сериозния нарушител.

5. Фолио



Това е необичайно, само че належащо.

Звучи необичайно, само че ключовете на колата би трябвало да се съхраняват в фолио, микровълнова печка или ледник. Това би трябвало да се прави, с цел да не могат зложелателите да употребяват сигналите на личното ви съоръжение благодарение на специфична инсталация.

6. Арт



Най-ефективният способ.

Машините, на които са нанесени рисунки, нормално не са известни измежду крадците. Разбира се, " творчеството " върху автомобила е въпрос на усет. Такава кола би била твърде забележима. Лесно е да се разпознава, мъчно се продава, с други думи, крадците биха имали твърде доста проблеми с нея. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР